Az van, hogy tejszines tortellinit szerettem volna rendelni interneten. Mert onleány vagyok, mondaná egy volt kolleganőm. Nem volt tortellini, mert szabin vannak az olaszok, vagy valami ilyesmi… Kapok helyette pizzát. Ami jó, csak hát én tejszines tortellinit akartam volna enni. Ahhoz képest nem annyira jó. Ezért jutottak eszembe a nem túl jó pizzák, amikből már számosat volt szerencsém…
Először is el kell mondanom, nem vagyok egy pizzaszakértő. Vagyis sohasem ettem igazi autentikus pizzát Olaszországban. Viszont ettem olyat, ami ízlet. Ha jó autentikusan, ha nem. Egy van, ami mindent visz. Régen a soproni Fórum Pizzériában lehetett kapni olasz sonkával készült lollo salátával és parmezánnal megszórt capricciosa pizzát. Az mindent visz. Nekem.
A rossz pizzákról meg annyit, hogy költözködés miatt visszafogott szakácskodást művelek, úgyhát (mondaná a kisfiam) ráfanyalodunk ötszáz doboz között némi mirelitte árura. Nos ne vegyetek Gioseppe pizzát. Vagyis vehettek, de én nem teszem többé. Nem tudom milyen okból kifolyólagosan úgy gondolták, hogy akkor jó a sonkás pizza (mezei egyszerű sonkás) ha kis brokkolikat szórnak rá szanaszét. Én, aki a brokkolinak nem vagyok barátja ezen aztán joggal felháborodék, és még tetézte a bajomat az is, hogy a sonka megmagyarázhatatlan valamiből készült, a tészta vastag volt és szivacsos, a paradicsomszósz pedig csípős. És ez nem azért volt, mert míszes lettem a sok pakolástól. A brokkolit teljesen leszedált állapotomban is felismerem.
A nem túl jó pizzákról
2007 augusztus 28. | Szerző: kov
Az van, hogy tejszines tortellinit szerettem volna rendelni interneten. Mert onleány vagyok, mondaná egy volt kolleganőm. Nem volt tortellini, mert szabin vannak az olaszok, vagy valami ilyesmi…
Kapok helyette pizzát. Ami jó, csak hát én tejszines tortellinit akartam volna enni. Ahhoz képest nem annyira jó. Ezért jutottak eszembe a nem túl jó pizzák, amikből már számosat volt szerencsém…
Először is el kell mondanom, nem vagyok egy pizzaszakértő. Vagyis sohasem ettem igazi autentikus pizzát Olaszországban. Viszont ettem olyat, ami ízlet. Ha jó autentikusan, ha nem. Egy van, ami mindent visz. Régen a soproni Fórum Pizzériában lehetett kapni olasz sonkával készült lollo salátával és parmezánnal megszórt capricciosa pizzát. Az mindent visz. Nekem.
A rossz pizzákról meg annyit, hogy költözködés miatt visszafogott szakácskodást művelek, úgyhát (mondaná a kisfiam) ráfanyalodunk ötszáz doboz között némi mirelitte árura. Nos ne vegyetek Gioseppe pizzát. Vagyis vehettek, de én nem teszem többé. Nem tudom milyen okból kifolyólagosan úgy gondolták, hogy akkor jó a sonkás pizza (mezei egyszerű sonkás) ha kis brokkolikat szórnak rá szanaszét. Én, aki a brokkolinak nem vagyok barátja ezen aztán joggal felháborodék, és még tetézte a bajomat az is, hogy a sonka megmagyarázhatatlan valamiből készült, a tészta vastag volt és szivacsos, a paradicsomszósz pedig csípős. És ez nem azért volt, mert míszes lettem a sok pakolástól. A brokkolit teljesen leszedált állapotomban is felismerem.
Csak ennyit akartam mondani. Uff.
Oldal ajánlása emailben
X